Horren plaatsen doet u zo


Nieuwe horren gekocht? Het enige wat dan nog moet gebeuren, is het plaatsen van de horren. Hoe plaatst u uw hor? In de onderstaande instructie ziet u hoe u zelf uw hor kunt plaatsen. Denk er bij het plaatsen van horren aan dat deze in tegengestelde richting wordt geplaatst van hoe het raam open gaat. Gaat uw raam naar binnen open, dan hoort de hor aan de buitenkant.

     

Horren laten plaatsen door een expert

Twijfelt u over het plaatsen van uw horren? Wanneer u een hor van Aarnink bestelt, profiteert u van het totaalprogramma van Aarnink. Aarnink heeft het gehele proces van productie tot montage onder één dak. Heeft u liever dat wij uw horren monteren? Ons ervaren montageteam neemt u het werk graag uit handen. U kunt dan contact opnemen via: info@aarnink.nl of 0570 - 67 66 00.

 

Welke hor is geschikt voor u?

Wie horren zoekt is bij Aarnink aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment als het gaat om horren, geschikt voor vrijwel elk type raam of deur. U heeft de keuze uit inzetrolhorren, inzetplisséhorren, inzethorren of plisséhordeur. Alle horren zijn:

 

  • Gemaakt van uitstekend (weerbestendig) materiaal

  • Onderhoudsarm

  • Op maat gemaakt voor uw deur of raam

 

Adres

Paderbornstraat 1
7418 BP Deventer
Tel.: 0570-676600
Fax: 0570-676261

- Algemenevoorwaarden

Openingstijden

Werkdagen: 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur tot 16.00 uur
Ons emailadres: info@aarnink.nl


- Privacyverklaring